Rotterdam Beach

Hoek van Holland is de snelst groeiende badplaats van Nederland!
Vanaf het moment dat project ontwikkelaar Strandbeheer Hoek van Holland B.V., de gemeente Rotterdam en de individuele strandondernemers de krachten hebben gebundeld is de ontwikkeling en de daarmee samenhangende groei van bezoekersaantallen in een stroomversnelling gekomen.

Hoek van Holland kenmerkt zich door haar unieke ligging aan zee, de Waterweg, uitgestrekte stranden, een uniek natuurgebied, 10 splinternieuwe strandpaviljoens en 7 strandwinkels. Om dit te promoten en een dynamisch jaarrond programma neer te zetten hebben de ondernemers besloten een stichting op te richten, Stichting Rotterdam Beach.

Stichting Rotterdam Beach is verantwoordelijk voor de collectieve promotie van het strand van Hoek van Holland en organisator van de collectieve evenementen zoals Strandopening Hoek van Holland (Hemelvaartsdag) en het Hoeks openlucht festival.

Het strand leent zich uiteraard bij uitstek voor het organiseren van diverse activiteiten en met 2,8 miljoen bezoekers is Hoek van Holland een top 3 badplaats in Nederland. Toch ligt er voor ons een uitdaging, wij willen namelijk verder groeien. Het moet nog leuker, het moet nog mooier en wij willen nog meer bezoekers!